Ostali sportovi

Fatih Šišić pobjednik Mastersa u Mostaru

Fatih Šišić, član Tenis kluba Mladost Zenica, mladi zenički teniser opet je pokazao da je jedan od najboljih mladih tenisera u BiH, tako što je na Državnom Mastersu, koji je održan proteklog vikenda u Mostaru, zauzeo prvo mjesto. Mladi teniser je s lakoćom došao do finala, te u finalu ubjedljivom pobjedom savladao (7:5 i 6:0) Ivana Biletića  (TK Eliptik  Kiseljak).
Važno je napomenuti da  Fatih Šišić pored velikog uspjeha u BIH odlične rezultate postiže i šire, tako je u protekla dva mjeseca  dok je boravio u Njemačkoj osvojio niz turnira. Od odigranih pet turnira na četiri je  osvojio titulu najboljeg. Pored neadekvatnih uslova za trening mladi zenički teniser je dokazao da upornošću i napornim radom se mogu ostvariti zavidni rezultati. Neophodno je poboljšati uslove za trening kako bi mogao da napreduje na svjetskoj sceni tenisa.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem