Zabava

Fantastični Gerard Butler u trileru “Potjera” u našim kinima od 2. juna

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavjestimo da će od sutra kino repertoari biti obogaćeni jednim sjajnim trilerom. Film koji će oduševiti i najzahtjevnije ljubitelje ovog žanra “POTJERA” (CHASE) na velika platna stiže 02. juna.

Iskoristite priliku da sa dobrim društvom i u omiljenom kinu pogledate film koji će vas navesti da se zapitate dokle je čovjek spreman da ide u potrazi za istinom i osobom koju voli.

O FILMU: U ovom jedinstvenom, napetom trileru Gerard Butler tumači lik bogatog poduzetnika Vila Spena, koji svoju, uskoro bivšu ženu Lisu, vozi kod njenih roditelja. Nakon što su se zaustavili na benzinskoj pumpi, Lisa misteriozno nestaje, a Vil će očajnički pokušati da je pronađe, prije nego što bude kasno. Obraća se policiji za pomoć, a detektiv Peterson primoran je da donese odluku da li da mu pomogne ili da ga osumnjiči, jer i Lisini roditelju sumnjaju da bi Vil mogao da bude umiješan u njen nestanak.

U trci sa vremenom koja zaustavlja dah, Vil odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i pronađe svoju ženu, po bilo koju cijenu. Prateći tragove, ulazi u podzemni svijet kriminala, a ključ za rješenje ove misterije mogao bi da bude Nikolas, čovjek koji je povezan sa Lisinim roditeljima.

Film POTJERA pokazat će koliko ekstremne poteze, u beznadežnoj situaciji, čovjek može da povuče kako bi spasio nekog koga voli.

Trailer filma pogledajte na linku:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno