Najava dešavanja Servisne info

Family centar Ekran – raspored od 03. do 09. 09.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Trostruka dobitnica prestižne nagrade Oscar Meryl Streep kao „Rock kraljica“, Griswoldi nam se vraćaju u nastavku hit komedije „Godišnji odmor snova“ , a početak školske godine najmlađima će olakšati „Žabac Kreka“ uz bogat filmski program Multiplexa Ekran Zenica od 03. septembra.

„Rock kraljica” (Ricki and the Flash)
Trostruka dobitnica prestižne nagrade Oscar Meryl Streep ove godine pojavljuje se u potpuno novoj ulozi – glumeći rokersku pjevačicu/gitaristicu u najnovijem filmskom uratku redatelja Jonathana Demmea (dobitnik nagrade Oscar za film „Kad jaganjci utihnu“) i scenaristice Diablo Cody (dobitnica nagrade Oscar za film „Juno“). U filmu ispunjenom glazbom i nastupima uživo, Streep glumi Ricky – gitaristicu heroinu koja se odrekla svega kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi, ali koja se sada vraća kući kako bi pokušala ispraviti svoje odnose s vlastitom obitelji. Uz Streep u filmu se u ostalim ulogama pojavljuju Mamie Gummer kao njezina kćerka (ona je ujedno i prava kćerka Meryl Streep u stvarnom životu); Rick Springfield kao član skupine Flash zaljubljen u Ricky; i Kevin Kline koji tumači ulogu Rickynog bivšeg supruga.

Termini projekcija svaki dan od: 20:30

Trailer filma „Rock kraljica“ na linku: https://www.youtube.com/watch?v=37kliVEr9MI 

Godišnji odmor snova: Nova generacija ( Vacation)
Urnebesan provod za cijelu porodicu garantuje povratak popularnih Griswolda! Ovoga puta sada odrasli Clarkov sin, Rusty, svoju obitelj vodi na putovanje koje će, slično onima na koje ga je vodio otac, biti prepuno neočekivanih ludorija i smiješnih nezgoda. Nadajući se kako će zbližiti svoju obitelj i ponovno proživjeti svoj odmor iz djetinjstva, sada sa svojom djecom, odrasli Rusty Griswold vodi suprugu i dva sina na dugi put u najbolji zabavni park u Americi, Walley World! Suvišno je reći da se stvari neće odvijati kako su planirali…

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 21:00 sat. Subotom i nedjeljom od: 14:00, 16:00, 18:00 i 21:00.

Trailer filma „Godišnji odmor snova“ na linku: https://www.youtube.com/watch?v=ScMOyURq9os 

Žabac Kreka ( The Ribbit )
Sinhronizovana animirana komedija je priča o žabi po imenu Ribit koja ima krizu identiteta. Za razliku od ostalih žaba, Ribit mrzi da skače i ima averziju prema vodi. Pošto ne može da se uklopi, stalno se preispituje o životu i zajedno s najboljom prijateljicom, letećom vjevericom, kreće na duhovno putovanje u potrazi za istinom i njegovim pravim mjestom u ovom svijetu. Zabuna će tek nastati kad Ribita hipnotiše prevarant koji će ga natjerati da vjeruje da je princ zarobljen u ljudskom tijelu. Na misiji da poljubi ljudsku princezu, Ribit će uskoro otkriti da biti žaba uopšte nije loše i da mu je ljubav njegovog života sve vrijeme bila pred očima.

Termini projekcija svaki dan od: 14:30 sati.  Subotom i nedjeljom od: 12:00 i 14:30.

Trailer filma „Žabac Kreka“ na linku: https://www.youtube.com/watch?v=nTCILjV2uDQ 

EKRAN PR TEAM www.multiplexekran.ba 

03 9sep2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno