Najava dešavanja

Family centar Ekran: filmovi od 26.03. do 01.04.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uzbudljiva akcija “Gunman” i animirana 3D avantura “Kod kuće”  od 26. marta na programu Multiplexa Ekran Zenica.

Sedmica ispred nas donosi film redatelja svjetski uspješne franšize Taken (96 sati) koji pretvara Seana Penna u novu akcijsku zvijezdu, “Gunman” (“The Gunman”). Jim Terrier (Sean Penn) bivši je specijalac i agent obavještajne službe kojeg proganja prošlost. Osim što se bori s PTSP-om, Jim mora skinuti i ljagu sa svoga imena. Jedina svijetla tačka u njegovom životu stara je ljubav kojoj se želi vratiti. No prije toga, Jima čeka niz obračuna širom Evrope.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “Gunman” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=WlubTL4El2Q

Za naše najmlađe posjetioce pripremili smo animirani hit autora  “Kako izdresirati zmaja” i “Croods”, koji predstavljaju novi crtić 
koji će osvojiti svijet, “Kod kuće” (“Home 3D”). Riječ je o sasvim originalnoj priči o susretu dvaju svjetova: onoga mirne djevojčice Tif te nespretne svakodnevice dosadnog izvanzemaljca Boa. Ona je obična curica koja živi s mamom i mačkom Gickom, dok je on pripadnik nomadske rase svemiraca Buovi. Njih dvoje inače se nikada ne bi ni sreli, no Bo će biti natjeran potražiti novi dom zbog čega će se naći na Zemlji i okrenuti naglavačke život cijeloj njezinoj obitelji. Nakon prvotne eksplozije, ovaj će neobični dvojac, zajedno s mačkom Gickom, krenuti na put oko svijeta.

Termini projekcija svaki dan od: 16:00
Subotom i nedjeljom u dodatnim terminima od: 12:00 i 14:00 sati

Trailer filma “Kod kuće (3D)” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=8tTfNQEgq5E

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba

26MART 01APRIL2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno