Najava dešavanja

Family centar Ekran: filmovi od 11. do 17.06.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova filmska sedmica koja počinje 11. juna u multiplexu Ekran započinje 3D epskim avanturističkim spektaklom SVIJET IZ DOBA JURE / JURASSIC WORLD .
Možete li da zamislite kako dinosaurus izgleda, kako se kreće ili zvuči a da ne pomislite na Jurski park (Jurassic Park)? On nije samo film. On je sjećanje koje svi dijelimo. Definisao je pojam ljetnog blokbastera, najuzbudljiviji odlazak u kino u životu i pružio nam neke od najtrajnijih uspomena na slike i zvuk iz kina. Dao vam je osjećanje da je prvi dan ljeta stigao. Bio je prvi koji je uveo određene vizuelne efekte koji su vam pomogli da povjerujete da su dinosaurusi ponovo prošetali Zemljom. Mješajući primjenjivu nauku sa maštovitim scenama koje oduzimaju dah, ovaj film je ispripovijedao poučnu priču o posljedicama mješanja u zakone prirode. Oči su vam bile razrogačene, usta otvorena, a srce brzo udaralo. Park iz doba jure je odgovorio na pitanje koliko priče, zabave i spektakla može da stane u jedan savršen ljetni dugometražni film. Danas, originalna priča Stivena Spilberga (Steven Spielberg) dolazi do vrhunca pošto park, nekada samo zamisao, u potpunosi oživljava.
Dobro došli u Svijet iz doba jure ( Jurassic World).
Termini projekcija svaki dan od: 15:00, 18:00 i 20:30 sati
Subotom i nedjeljom od: 12:00, 15:00, 18:00 i 20:30 sati.
Trailer filma “Jurassic World”možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=I4REyJdn9Vk 

Poslastica za istinske ljubitelje sedme umjetnosti dolazi sa novim filmskim naslovom na našem programu „Potraga“ (The Search), koji je nominovan za Zlatnu palmu na Cannes Film Festivalu 2014. Drugi čečenski rat, 1999. godina. Nakon što su mu roditelji ubijeni, mali dječak bježi iz rodnog sela. Upoznaje Carole, šeficu Delegacije Evropske unije, koja ga postepeno vraća u život. U isto vrijeme njegova ga starija sestra Raïssa neumorno traži u moru izbjeglica. Tu je i Kolja koji je nedavno regrutiran u rusku armiju i postepeno ga slama svakodnevni život ratnika. Termini projekcija svaki dan od: 20:00 sati

Trailer filma “Potraga” možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=Q4fAOXKfUz8 

EKRAN PR TEAM www.multiplexekran.ba 

11 17juni2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno