Najava dešavanja

Family centar Ekran: filmovi od 07. do 13.05.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Napeti politički triler “Dijete 44” i nezaboravna komedija “Vruća potjera”  od 7. maja na programu Multiplexa Ekran Zenica

Uz „Osvetnike: Vladavina Ultrona“ koji obaraju sve rekorde na svjetskim kino blagajnama, prva filmska sedmica u maju nam donosi još dva nova filmska naslova. Filmski program u novoj filmskoj sedmici otvaramo nevjerovatnim napetim političkim trilerom smještenim u nekadašnji SSSR “Dijete 44” (“Child 44”). Priča o ubojici koja je smještena u sovjetsku Rusiju 1953. godine, prati krizu savjesti agenta tajne policije Lea Demidova (Tom Hardy). Demidov je izgubio status, moć i svoj dom kad je odbio odreći se svoje žene Raise (Noomi Rapace) kao izdajice. Prognani iz Moskve u siromašnu provinciju, Leo i Raisa udružuju snage s generalom Mihailom Nesterovim (Gary Oldman) kako bi uhvatili serijskog ubojicu koji vreba dječake.

Termini projekcija svaki dan od: 21:00 sat

Trailer filma “Dijete 44 (Child 44)” možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=KSTaCaS-P1I 

Nova sedmica će donosi i urnebesnu komediju “Vruća potjera” (“Hot pursuit”), s neodoljivom Sofíom Vergarom i dobitnicom Oscara Reese Whiterspoon na čelu glumačke ekipe. Marljiva policajka koja sve radi po pravilima (Whiterspoon) u Vrućoj potjeri pokušat će zaštititi sexy udovicu (Vergara) od narko-bossa . Bježeći Teksasom u stopu će ih pratiti korumpirani policajci i plaćeni ubojice.

Termini projekcija svaki dan od: 17:00 i 19:00 sati

Trailer filma “Vruća potjera (Hot pursuit)” možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=fUeOBdxSjc8 

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba 

7 13maj2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno