Zenica

Evropska unija obnavlja sportsku dvoranu u Stranjanima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Osnovna škola Ahmed Muradbegović u mjestu Stranjani kod Zenice uskoro će dobiti novu sportsku dvoranu čiju će adaptaciju finansirati Evropska unija.

Zenička škola koja je godinama imala neuslovnu sportsku dvoranu, a što je prepoznala i delegacija Evropske unije u Bosni i Hercegovini, jedina je škola iz Zenice koja je prošla javni poziv.

Direktor škole Mirnas Fazlić je kazao da radovi na rekonstrukciji sportske dvorane uskiro počinju te da je planirana potpuna rekonstrukcija sportske dvorane

Sredstvima Evropske unije planirana je rekonstrukcija parketa, zidova, kompletne stolarije, učeničkih svlačionica i toaleta, nastavničkog kabineta, keramike, vodo sanitarija, elektro instalacija sa rasvjetom i drugi radovi.

Menadžment ove školske ustanove je iskazao zadovoljstvo što će djeca uskoro imati adekvatnu salu za sportske nastavne aktivnosti.

Autor: E.MehićStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno