Nogomet

Evo gdje možete gledati utakmicu Portugal – Bosna i Hercegovina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja kvalifikacije za EURO 2024. godine u Njemačkoj, a naredni protivnik je Portugal.

Zmajevi idu u Lisabon na megdan ekipi koja je veliki favorit naše grupe. Iako će naša selekcija očekivati bodove u utakmicama s drugim protivnicima, svakako se nadamo dobrom rezultatu i u Portugalu.

Podsjetimo, reprezentacija Bosne i Hercegovine je odlično otvorila kvalifikacije, ubjedljivom pobjedom nad Islandom u Zenici, rezultatom 3:0. Onda je uslijedio hladan tuš. U Bratislavi je domaća Slovačka porazila Zmajeve rezultatom 2:0.

Utakmica Portugal – BiH se igra u subotu17. juna, s početkom u 20:45 sati. Dobre vijesti za naše navijače je što će sve utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo biti u direktnom TV prijenosu na javnom servisu, BHRT-u. 

Nakon utakmice s Portugalom, BiH će ugostiti reprezentaciju Luksemburga, a taj meč se igra u utorak, 20. juna, s početkom u 20:45 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno