Info

EON – jedina televizija preko Smart TV aplikacije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

EON – jedina televizija preko Smart TV aplikacije – Telemach je jedini telekomunikacijski operater koji je omogućio gledanje televizije preko Smart TV aplikacije.  Oni koji imaju Smart televizore nove generacije (informacije o svim modelima televizora koji podržavaju aplikaciju možete pronaći na linku) lako i jednostavno mogu da skinu EON Smart TV aplikaciju sa TV Store-a i aktiviraju je putem MojTelemach korisničkog portala.

Uz EON Smart TV aplikaciju korisnici će moći da uživaju u cjelokupnoj ponudi kanala i svim EON naprednim funkcionalnostima, kao što su 7 dana unazad na svim kanalima, pristup najvećem Video klubu sa preko 14.000 hit naslova filmova i serija domaće i strane produkcije, jednostavan elektronski programski vodič, pauziranje programa i formiranje sopstvene liste kanala, i sve to pomoću jednog daljinskog upravljača svog televizora.

Za gledanje EON televizije potreban je samo internet, na Telemach mreži ili van nje. Telemach je pripremio i akciju za nove korisnike EON aplikacije za Smart televizore. Više informacija o akcijama možete pronaći na linku. Uz atraktivne akcijske ponude iskoristite mogućnost da uđete u svijet jedinstvene Smart TV aplikacije u regionu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno