Zenica

Energia Auto Service Zenica na usluzi Kriznim štabovima i svim građanima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Energia Auto Service Zenica na usluzi Kriznim štabovima i svim građanima – Kompanija ENERGIA ALLIANCE d.o.o. sa svojim Servisnim Centrom Zenica, na čelu sa voditeljem poslovne jedinice, Adisom Jažićem, u ovo krizno vrijeme u kome smo okupirani borbom protiv pandemije korona virusom, dokazala je da je zdravlje i opći interes stanovništva na prvom mjestu.
Imajući u vidu zastupljenost automobila i njihovu ogromnu ulugu u svakodnevnom životu, Servisni Centar Zenica omogućio je tretman dezinfekcije unutrašnjosti automobila i kompletnog sistema autoklime, sa vrlo bitnom napomenom: bez štetnih hemijskih supstanci, dezinfekciju OZONOM (O3).
Voditelj poslovne jedinice Zenica pismenim putem obratio se kriznim službama Kantonalne bolnice Zenica, MUP ZDK, JU Dom zdravlja Zenica i Institutu za zdravlje i sigurnost hrane pismom namjere da se tretman dezinfekcije BEZ IKAKVE NAKNADE izvrši na službenim vozilima navedenih Organa.
Od ponedjeljka, 30.03. počeo je tretman na vozilima Kantonalne bolnice Zenica, dok potvrdu termina za vozila ostalih organa još uvijek čekamo.”


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno