Info

Emir & Frozen Camels turneju započinju koncertima u BiH

Rock bend Emir & Frozen Camels (EFC) ovih dana kreće sa koncertima u regionu. Ovaj put Emir i njegove “smrznute kamile” svoju turneju započinju u BiH, koncertima u Tuzli, Srebreniku i Zenici.

Tuzlanska publika će EFC imati priliku vidjeti i čuti već u naredni petak, 13. aprila 2018. u poznatom klubu Palma. Bit će to treći nastup ovog benda u Tuzli, a Emir i ekipa najavljuju i jedno iznenađenje za sve one koji se u petak u 21h nađu na ovom koncertu.

Dan poslije, 14. aprila 2018. EFC će svirati u Srebreniku, u klubu Marshall, što će biti njihov prvi nastup u ovom bh. gradu.
“Radujemo se našem prvom koncertu u Srebreniku. EFC bend u prošlosti nije imao priliku svirati u manjim bh. gradovima, uvijek su to bili samo veći centri, kao što su Sarajevo, Tuzla, Banjaluka, Mostar, Zenica,… Ova EFC turneja želi da ispravi tu nepravdu, prema ljudima koji su nam otpočetka bili velika podrška, a kojima se do sada nismo uspjeli odužiti koncertima u njihovim mjestima ” – kazao je lider benda, Emir Bukovica.

Nakon Tuzle i Srebrenika, Emir & Frozen Camels će 21. aprila održati koncert u Zenici, u pivnici Gatto, a uskoro će biti objavljeni i datumi narednih EFC koncerata u regionu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem