Ljudi

Elma Zeba – kroz rad do kvalitetnog rezultata

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanka Elma Zeba prvi put se na stranicama ovog portala pojavila kao srednjoškolka, 2015. godine. Tada smo pisali o njenim fantastičnim spisateljskim radovima, koji su je odvajali od generacije. Godinama poslije, u nekoliko navrata, pisali smo o zbirkama pjesama, djelima, uvijek u oblasti knjiženosti.

Godinama poslije, zatičemo Elmu kao poslovođu – voditelja jedne od trgovina u Shopping centru Džananović u Zenici. Njeni kupci kažu da je i u ovoj branši pokazala kako kroz rad i dobar kolektiv kvalitet uvijek nađe svog kupca, ali i uspjeh.

– Kao u svakom poslu pa tako i u ovom, kolektiv je jako bitan, a pogotovo meni. Generacijski nismo slični, ali naš tim se sastoji od tri žene, Spomenke, Lane i mene. Rad i trud je uvijek na zavidnom nivou. Upute koje dajem kolegicama uvijek su prihvatljive i vrlo rado prate moj način rada što je meni kao poslovođi mnogo lakše za organizaciju i motivaciju drugih poslova, kazala je Elma.

Mlada, uspješna žena kroz trud, sposobnost i znanje nastoji ostaviti zavidne rezultate unutar kompanije Grateks Moda, a pored posla kojeg svakodnevno radi, kaže da profesionalno “motanje” odjeće i princip rotiranja novih kolekcija uvijek je novo i drugačije iskustvo koje se više puta pokazalo pozitivno kako u našem gradu pa tako i šire. Ovu kompaniju možete pratiti na FB i Instagram profilu “Basoutlet BiH” i “Grateks moda”.

– Bašoutlet Zenica vrlo često pravi vikend akcije te na taj način vrlo se trudimo uvijek prilagoditi kupcima pa kada je i u pitanju online prodaja. Također, ništa bez podrške direkcije i divnih mladih kolega iz Sarajeva gdje svakodnevno kroz komunikaciju gradimo kuću uspjeha. Radimo uokviru kompanije Grateks koja je osnovana davne 1948. godine kao trgovačko preduzeće za prodaju tekstila, a djelujemo i u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru, uz zastupstvo internacionalnih i regionalnih brandova, kao što su Okaidi, Gerry Weber, Camel Active, Centra, Solo, AMC, EDI, Galeb. Jedan od outleta je baš u Zenici, gdje sam ja voditelj, a postoje i u Sarajevu, Travniku i Jelahu, ističe Elma.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno