Nogomet

Elitni omladinski igrači se okupili u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Elitni omladinski igrači se okupili u Zenici  – Elitni omladinski igrači, rođeni 2002. godine iz sjeverozapadnih krajeva Bosne i Hercegovine okupili su se juče u Trening centru NS/FS BiH u Zenici. Vođa UEFA projekta razvoja elitnih omladinskih igrača Darko Ljubojević o kampu kaže:

“Počeli smo juče sa radom sa mladim fudbalerima iz Bihaća, Cazina, Banja luke, Gradiške, Prijedora, Jajca, Doboja. To je treći kapm u nizu, nakon što smo radili sa dječacima iz Hercegovine, te mladim igračima iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Zeničko-dobojskog kantona. Program se ne razlikuje od prethodnih, svaki minut je isplaniran. Kao i do sada, osim rada na terenu, pripremili smo za dječake i različite edukativne sadržaje.

“ Ljubojević je još dodao: “Zadovoljni smo razvojem projekta. Prva dva kampa su bila veoma uspješna i nema razloga da tako ne bude i sada. Dječaci se uglavnom tek upoznaju kada dođu na kampove i lijepo je vidjeti kako brzo postanu prijatelji.“ Igrači će biti okupljeni u Zenici do 17. juna, nakon čega počinje kamp za igrače 2003. godište.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno