Politika

Eldin Vrače posjetio JP Autoceste FBiH

Eldin Vrače posjetio JP Autoceste FBiH
Eldin Vrače posjetio JP Autoceste FBiH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Eldin Vrače posjetio JP Autoceste FBiH- Predsjednik Snage Centra Eldin Vrače razgovarao je u Mostaru, u sjedištu JP Autoceste FBIH, sa direktorom ovog javnog federalnog preduzeća Đenanom Salčinom. Razgovarano je o mogućnostima da se, tokom gradnje dionice Autoputa A1 kroz Grad Zenicu, razmotri mogućnost gradnje direktnog isključenja za izletište Smetovi.

Kako je istakao Salčin, aktuelni projekat planira gradnju većeg odmorišta i zaustavnog područja u blizini Smetova. Direktor Autocesta navodi i da je dobar odnos sa lokalnom zajednicom, kao i svi prijedlozi koji dođu od lokalne zajednice, uvijek dobrodošli.

– Želimo biti partneri, a ne neko ko prolazi kroz vaše dvorište, u blizini vaših domova, a da nema nikakvog doticaja sa lokalnom zajednicom. Mi smo gosti, a vi domaćini na svom terenu i svaka ideja je dobrodošla. Dosadašnja iskustva govore da gdjegod su došle Autoceste, značajno se na bolje mijenjalo cijelo okruženje, rekao je Salčin.

Kako je istakao predsjednik Snage Centra Eldin Vrače, jedan od projekata ove stranke jeste značajno unapređenje okruženja Smetova, stvaranje izletišnog i turističkog lokaliteta od ove zeničke neiskorištene lokacije.

– Dogovorili smo da budemo dio rješenja, a ne problema, istakao je Vrače, dodajući da potezi koji proteklih sedmica vuče Snaga Centra jesu oni koji nude dugoročna, trajna i pozitivna rješenja za sve građane Zenice, kako na selu, tako i u gradu, kako u poljoprivredi, tako i u privredi, urbanizmu i drugim obastima, što podrazumjeva odlučan, ozbiljan i studiozan pristup svim oblastima uz angažman stručnih, a ne podobnih za svaku oblast.

Snaga centra će i u nastavku aktivno raditi na rješavanju niza detektiranih problema i približavanju svih aktuelnih pitanja svojim sugrađanima.

Snaga Centra



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno