Politika

Eldin Vrače: lična poruka političarima i vlastima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ja sam Eldin Vrače. Nisam političar, privrednik sam i zato vas političari mogu prozivati.

Ne bojim vas se i nikada i nisam. Vi se bojite i strahujete. Strahujete što sam vam probudio mladost, što vam gradu vraćam sjaj. Znam da vam ne odgovara zato i strahujete.
Natjerao sam vas ucjenjivači, nacionalisti, da napravite program stranke poslije 20 godina.

Do sada ste igrali prljavo, jer drugačije ne znate.
Ja ne ucjenjujem, ne vršim pritisak, ne prijetim otkazima, ne plaćam ljude da budu na mojoj strani.

Kriv sam vam zato što imam stav,  što imam viziju, što znam da ovo nije Zenica kakva treba da bude. Kriv sam vam što imam tim iza sebe, što mladost stoji na mojoj strani. Kriv sam što sam pokazao da mladost znači kreativnost, a da djelovanje znači uspjeh.

Napravio sam više za četiri mjeseca nego vi za 25 godina. Nisu mi trebali ratovi, prijetnje, referendumi, sumnjivi dogovori. Niste mi trebali vi i to vas boli.

Nisam nikad i neću nikad biti na vašoj strani, a uspio sam i od toga strahujete..

Sada mi prijetite, pozivate se na presude koje su vaše, lažirane i zrežirane. Uvlačite moju porodicu u ovu priču. Vama ništa nije sveto, pa ni vjera na koju se pozivate.

Ne znate drugačije. Zovete me sotonom, šejtanom, masonom, dajući sebi za pravo da vjersku pripadnost poistovjećujete sa stranačkom. I ja sam vjernik, a nisam iz vaših redova i nikada neću biti, jer ja ne mašem vjerom.

Uz mene stoje mladi, nezaposleni, borci, penzioneri, sportisti, kulturni radnici, poljoprivrednici, seljaci i građani i toga vas je strah.

Strahujte i dalje od mene, strahujte i nakon 2.10. od imena Eldin Vrače i imena SNAGA CENTRA, jer mi smo ti  koji su ozvaničili početak vašeg kraja!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno