Biznis

Ekskluzivno: BINGO novi vlasnik SC “Džananović”, hotela “Zenica”…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Senad Džambić i “Bingo” grupacija od danas su vlasnik Shopping centra Džananović, hotela “Zenica” i obje firme u vlasniku Salek Džananovića, potvrdio je ekskluzivno za Zenicablog Salko Džananović.

-Prodane su obje firne, ustvari kompletan biznis, trgovina, veleprodaja na Bristu, hotel, centar. Gospodin Džambić je prethodno sa saradnicina skenirao poslovanje, kapacitete i sve što imamo i s čim radimo. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo za desetak dana. Završene su i sve finansijske transakcije, sve, kazao je Džananović za Zenicablog.

Džananovićeve firme zapošljavaju oko 140 radnika na više lokacija, ali u objektima u njegovom vlasništvu nalazi se biznis u kojem radi višestruko više radnika i desetine unajmljenih prostora.

Džambić jutros je boravio u svom hotelu, ali nije za sada komentarisao novu akviziciju.

Trgovački centar Džananović ima više od 60.000 metara kvadratnih korisne površine i na njegove tri etaže svoje trgovačke, ugostiteljske, bankarske i druge usluge nudi mnogo domaćih i inostranih kompanija.

Hotel Zenica jedan je od najmodernijih u BiH. Raspolaže sa 87 savremeno opremljenih soba, četiri apartmana, među kojim je i tzv. predsjednički sa oko 200 kvadrata. Hotel ima dvije sale za sastanke, kongresnu dvoranu, bazen i druge sadržaje.

 

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno