Naše

EKSKLUZIVNA VIDEO+FOTO PREMIJERA: Pogledajte video spot ZENICA, GRADE MOJ i izjave svih aktera – Zeničana širom Planete

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenicablog ekskluzivno i premijerno predstavlja   – video spot pjesmu autora  Zeničanina Dragana Ačkara, koji živi u Melbournu (Australija). Ovaj projekt je realizovao sa saradnicima  Vlatkom Bonićem,  Senkom Salihbegovićem, Jasminom  Avdagićem, Tarikom Filipovićem….

Donosimo vam i ekskluzivnu foto galeriju svih učesnika, ali i kadrova iz video spota u jedinstvenom video zapisu u trajanju od 16 minuta, čije ekskluzivno objavljivanje su autori i saradnici povjerili Zenicablog portalu.

Mnogo je emocija svih muzičara kao i ostalih Zeničana iz cijeloga svijeta koji se pojavljuju u ovom video spotu, a koji nose u srcu Zenicu. Na kraju video spota autori su objavili izjave mnogih Zeničana iz cijeloga svijeta jer svi su oni u tim notama …

-Pogledajte koliko je truda trebalo da se napravi ovaj jedinstveni video. Prvo, napraviti i snimiti pjesmu u ovakvim vremenima. A onda okupiti ljude iz svih krajeva svijeta koji znaju, mogu i žele da snime video, spakovati sve to u čast i slavu gradu u kojem su nekad živjeli ili danas žive. Ovoliku ljubav i privrženost gradu ima malo ko. Rodio se, živio, ili živiš u svom gradu, treba biti ponosan na ljude, ne na zgrade. Posebno nam je drago što su se autori i saradnici složili da premijerno pošalju video portalu kojeg sam pokrenuo u vrijeme kad su se portali u BiH brojali na prste ruku… Jer Zenicablog se čita svakog mjeseca redovno u (prosječno) 140 država gdje žive ljudi koji srcem i danas pripadaju ovom gradu. Svim autorima i saradnicima na projektu SVAKA ČAST, ovo je posao kojem može zavidjeti i vrhunska strana medijska produkcija za dobru lovu, a vaš rad je vaša ljubav prema gradu, Zenici. Još jednom svaka čast svima, napisao je idejni tvorac ovog portala, Adnan Džonlić povodom objavljivanja videa.

„Zenica grade moj“. Video produkciju i režiju uradio je naš sugrađanin Dragan Gavrilović Gavro u svom studiju. Ovaj  video spot možete pogledati u nastavku:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno