Zabava

Ekskluziv Video-foto: Kako je nastao spot SPEED

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Spotom za pjesmu SPEED Jasmin Alić Bigga promovira svoj novi album RADIANT. Zenicablog vam JEDINI donosi video spot, ali i video kako je sniman spot SPPED, te ekskluzivnu foto galeriju sa snimanja. Uživajte. 

SPOT SPEED POGLEDAJTE OVDJE

– Moje najbolje djelo ikada, za 10 klasa bolje od svega prethodnog (garantujem) što sam izdao.. nekoliko godina rada na svemu ovome, rada u (moram reći) NEMOGUĆIM uslovima u kojima bi većina daaavno odustala.. strpljenje nikad nije bilo na ovom nivou, hvala Allahu na tome.. Međutim, ne bi ništa bilo savršeno u današnjem svijetu bez nekih problema.. Naime, za ovaj album sam uradio 40 pjesama.. da, 40. Od tih 40 sam odabrao samo 15 ubjedljivo najboljih pjesama za album, jer sam želio da napokon bude ‘’po mome’’ po prvi put.. I tako je bilo.. sve do nedavno. Naime, dosta je promjena u mome životu u skorije vrijeme.. dosta neočekivanih problema i ishoda koji utiču na svaku moju odluku, pa tako i za muziku općenito. Nažalost, nećete moći dobiti svih 15 pjesama zbog određenih problema, nego samo 12.. Dakle, opet nije po mome, ali je svejedno to ono najbolje što sam do sada uradio, Allah mi je svjedok. Za album sam još davno spremio VELIKU (neviđenu na našim prostorima) kampanju što se tiče prodaje i promocije albuma, međutim opet su ti već pomenuti problemi učinili svoje, tako da će album biti SVIMA dostupan kao FREE, ili Vam ga besplatan download (bez prodaje). Idemo dalje.. Želim se ovom prilikom zahvaliti svima, apsolutno svima, za svu podršku svih ovih godina.. Uradio sam preko 500 pjesama, izdao 6 projekata, nekoliko spotova, imao nebrojeno mnogo nastupa i interakcije sa ljubiteljima moje muzike na citavom Balkanu, izrastao kao čovjek i umjetnik.. i još uvijek rastem.. tek sada osjetim pravi napredak, da mi vrhunac nije ni blizu i osjećam da je ovo tek početak nečega velikoga.. Međutim, taj početak neće biti ovdje. Nakon ovog albuma, DEFINITIVNO prestajem sa muzikom u BiH, te pravim jednu ogromnu pauzu od svega (život zove). Da je ovo kakva kampanja za prodaju albuma, pa da kažem da mi je zadnji, dobro bi upalilo.. Međutim, sve je besplatno, a ni ja nisam neki Kanye West, tako da.. Došlo je vrijeme da se kaže STOP, jer sam ja napokon shvatio (davno shvatio, a tek sad odlučio) gdje moj talenat pripada, a to nije ovdje.. Hvala Allahu dragom na ovom strpljenju, na ovom talentu, na ovom uspjehu i pameti.. Ali, dođe svemu kraj. Bez puno pompe, želio sam ovako samo jednu izjavu napisati svima, da ne ide od intervjua do intervjua. Nisam nikad bio jedan od onih koji su se ‘’otvarali’’ putem društvenih mreža, ali evo.. jedna za kraj smile emoticon Još jednom, HVALA od srca svima! Bilo je ovo odlično putovanje i iskustvo. Molim vas sve da poštujete moju odluku, jer meni ju je bilo najteže donijeti.. nakon svega. Da mi vas Allah dragi čuva. Uživajte u svemu tome i svim prošlim radovima i spotovima. Hvala od srcas svima na svemu! Vidimo se u nekom boljem vremenu!
Voli vas vaš BIGGA, napisao je na svojoj FB stranici.

SPOT SPEED POGLEDAJTE OVDJE

Zvanični TRACKLIST sa novog albuma ”Radiant”..
1. All About Me
2. 2 Birds 1 Stone
3. INE (It Never Ends)
4. Speed
5. For My City
6. There For You
7. To Each His Own
8. Peak of Weakness (feat.Anela Arifi)
9. Runaway Life
10. No Dreams Come True
11. Kroz Moje Oči (Remix) (feat.Redhead)
12. Very Talented

SPOT SPEED POGLEDAJTE OVDJE

[iframe width=”720″ height=”405″ src=”https://www.youtube.com/embed/6nqUwf6xOng?rel=0&showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Više na

Posted by Zenicablog on 22. August 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno