Rukomet

Ekskluziv: BIH-Bjelorusija 11.juna u Areni !?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon što je, zbog zauzetosti “Mejdana” definitivno kao domaćin rukometnim Zmajevima otpala Tuzla, Gradska Arena u Zenici je ponudila svoje kapacitete za potrebe rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na njenom putu za učešće na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Kako nam je potvrdio Feđa Jovanović, direktor JP za sportske objekte grada Zenice, danas je u Sarajevu razgovarao sa direktorom i generalnim sekretarom reprezentacije Mirzom Muzurovićem i Smajom Karačićem, te je dolazak rukometnih Zmajeva i kvalifikaciona utakmica 11. juna protiv Bjelorusije sasvim izvjesna u zeničkoj Areni.

Zenička Arena nudi kapacitet od 6.500 mjesta i sve ostale uslove za velike utakmice. Ukoliko se potpiše sporazum, Zenica će u dva dana biti domaćin dvije odlučujuće utakmice. Naime, u toim slučaju bi rukometni Zmajevi 11. juna igrali protiv Bjelorusije u Areni, a dan kasnije, nogometni Zmajevi na Bilinom polju dočekuju Izrael.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno