Zenica

Ekopak i BNP: Dan planete Zemlje 22.4.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekopak i BNP: Dan planete Zemlje 22.4. – Za Dan planete Zemlje Ekopak i BNP organizuju edukativno-zabavni program za djecu – 22.april, Međunarodni dan planete Zemlje, obilježava se od 1970.godine širom svijeta i za cilj ima proširiti ekološki pokret u svijetu, koji će voditi izgradnji zdravog održivog okoliša, zaštiti okoliš od negativnih pojava i sačuvati planetu Zemlju za buduće generacije.

Ekopak, od svog osnivanja, već četvrtu godinu zaredom obilježava ovaj značajan datum organizacijom različitih edukativnih, zabavnih i kulturnih događaja.

Povodom 22. aprila 2016, od 11 do 14h u velikoj sali Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici će biti upriličen edukativno-zabavni program za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

Programom je predviđeno održavanje eko kviza s nagradnim igrama, ples s balonima, igra pravilnog razvrstavanja otpada u kante, edukativna predstava „Reciklaža nije gnjavaža“, fotografisanje, kreativne radionice te čitav niz bogatih sadržaja s ciljem povećanja svijesti najmlađih o značenju u značaju reciklaže ambalažnog otpada i zaštite okoliša.

a



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno