Biznis

Ekonomski fakultet UNZE: Održana sjednica Ekonomsko-poslovnog savjeta UNZE

Na Ekonomskom fakultetu UNZE održana je 05.sjednica Ekonomsko-poslovnog savjeta Univerziteta u Zenici osnovanog 2018. godine, kojim se uspješno u kontinuitetu održava saradnja između Univerziteta u Zenici i 24 uspješne kompanije iz BiH, te Privredne komore ZDK.

Na sjednici su prezentirane informacije o projektnim aktivnostima Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici, a koje uključuju aktivnosti Akademije za ekološki menadžment, te aktivnosti u okviru projekta CeDICo koji će djelovati pri Ekonomskom fakultetu u Zenici u oblasti digitalne transformacije poslovanja malih i srednjih preduzeća, te jačanja njihovih inovativnih kapaciteta i konkurentnosti. Osim navedenog, prezentirane su informacije o pokretanju novih studijskih programa i trećeg ciklusa (doktorskog) studija na Univerzitetu Zenici.

Predložena je realizacija saradnje između Univerziteta i članica EPS-a UNZE kroz angažman menadžera i stručnjaka iz prakse u naučno-nastavni proces, a sve u cilju što kvalitetnijeg odvijanja nastavnog procesa.
FB EF UNZE

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem