Zenica

Ekonomski fakultet UNZE daje priliku svojim studentima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekonomski fakultet UNZE daje priliku svojim studentima – Predsjednica Organizacije porodica šehida i poginulih boraca Zenica, Nihada Husejnagić, posjetila je Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici gdje je razgovarala sa dekanom, prof.dr. Alaudinom Brkićem.

Tema razgovora bila je problematika studenata iz kategorije djece porodica šehida i poginulih boraca, o uslovima upisa, studiranja i drugoj problematici vezanoj za djecu porodica šehida i poginulih boraca.

Sastanku je prisustvovala i sada već bivša studentica, a današnja zaposlenica Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici Ilma Dedić Grabus koja, ocjenjuju akteri sastanka, može poslužiti kao najbolji primjer uspješne mlade osobe iz kategorije porodica šehida i poginulih boraca, koja je tokom studiranja imala prosjek na dodiplomskom na UNZE i postdiplomskom studiju na Univerzitetu u Tuzli 9,3, a koja danas svoje znanje dijeli sa studentima sa kojima svakodnevno radi kao asistentica za naučnu oblast „Menadžment i organizacija”.

  • „Posebno želim istaknuti zadovoljstvo u radu sa studentima, posebno onim koji su proaktivni i inovativni. Bila sam dio tima koji je učestvovao u pripremama studenata za takmičenje „Hifa Oil Student Competition 2019“, gdje su studenti Ekonomskog fakulteta u konkurenciji da drugim državnim fakultetima osvojili prvo mjesto u pronalaženju idejnog rješenja studije slučaja na konkretnom primjeru kompanije Hifa Oil i to je nešto što mi je u dosadašnjem radu sa studentima ostalo u posebno lijepom sjećanju.“, kazala je Ilma Dedić Grabus.

Na kraju su dosadašnja suradnja i razumijevanje ocijenjeni vrlo uspješnim, ali i to da će u narednom periodu takav odnos biti i nastavljen.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno