Zabava

Ekipa “Pored mene” na zeničkoj Edoteci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekipa “Pored mene” na zeničkoj Edoteci u Klubu 072 – U 261. izdanju poznate zeničke Edoteke, priliku da učestvuju su imali i gosti XVII FESTIVALA FILMA DJECE I OMLADINE / 7. SARAJEVO YOUTH FILM FESTIVALA ZENICA. Ekipa filma „Pored mene“ koju smo ugostili u našem gradu su režiser Stevan Filipović, te protagonisti Slaven Došlo, Nikola Glišić i Jelena Kesić.

Edoteka je kultni zenički kviz i već sedmu godinu urbano okupljalište mladih koji odmjeravaju svoja znanja svakog četvrtka.
Voditelji Edin Sinanović i Senad Džanić su sinoć za nas pripremili pitanja iz oblasti: Muzika, film, ličnost/događaj sa fotografije i kviz opšteg znanja.

Danas u sklopu programa festivala posjetioci kina će imati priliku da upoznaju režisera i protagoniste u konceptu “Kafa sa” od 18:30 do 19:30, kao i da pogledaju projekciju filma „Pored mene“ koji je na programu od 20 sati.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno