Ljudi

EKI ne zaboravlja svoje Nemiljane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Da u ovim teškim i neizvjesnim vremenima, vremenima širenja pandemije koronavirusa u cijelom svijetu, ima i humanih ljudi pokazuje nam jedan lijep primjer iz Nemile. Naime, njihov sugrađanin, Nedžad Đuvelek – Eki i njegova supruga Jela, ovih dana donirali su vrijednu donaciju za svoje Nemiljane. Inače, oni se nalaze u Švicarskoj od daleke sedamdeset i neke godine i nikad nisu zaboravili svoj rodni kraj.

On često posjećuje svoj rodni kraj, a i vaš izvještač lično poznaje Ekija iz mladalačkih i rokerskih dana i pri rijetkim susretima ovdje, srdačno se pozdravimo.

Povodom ove donacije, „Građani Nemile“ na svojoj FB stranice su napisali: EKI i njegova supruga JELA ne zaboravljaju svoje Nemiljane niti mjesto odakle je potekao. Ne zaboravljaju NAS u ovim teškim vremenima. Naš stari muzičar i roker EKI. Zahvaljujući njemu, danas 02.4.2020.godine, u Nemili je podijeljeno 100 vreća brašna i isto toliko paketa sa osnovnim životnim namirnicama.
U svoje lično ime i u ime svih nas iz Nemile zahvaljujem se na tako predivnom i lijepom gestu. Da nam poživite još dugo godina zajedno sa svojom porodicom. H V A L A .

E.Imamović; Foto „Građani Nemile“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno