Biznis

EEN mreža – ponude inostranih kompanija za saradnju sa bh. kompanijama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

EEN mreža – ponude inostranih kompanija za saradnju sa bh. kompanijama – U okviru Evropske poduzetničke mreže, Agencija ZEDA i partneri EEN mreže FBiH svakog mjeseca objavljuju ponude inostranih kompanija za saradnju s bosanskohercegovačkim kompanijama.

Ova ponuda podrazumijeva poziv:

dobavljačima automobilske industrije

dobavljačima masivnog drveta, MDF ploča, šarki i pribora za stolariju

proizvođačima ili distributerima pergola, staklenih kućišta, drvenih podova, namještaja za terase,  ZIP zaslon sistema zatamljenja

dobavljačima protupožarnih ili vatrootpornih rješenja-otopina za industrijsku proizvodnju drveta

proizvođačima ili distributerima školskih/uredskih potrpština, probora za pisanje, igračaka, poklon kutija za čaj

Ponude i detaljnije informacije o inostranim kompanijama zainteresovanim za saradnju preuzmite klikom OVDJE.

Napominjemo: Poslovne ponude inostranih preduzeća možete i sami pretražiti na linkovima een.ec.europa.eu → i na https://een.ba

Ukoliko ste zainteresovani za neku od ponuda ili želite više informacija, kontakt osoba je Alma Bečirović, 032 445 -830, [email protected]/AgencijaZEDA

Objavljeno:                29.05.2019.
Traje do: 29.05.2020.
Naslov Njemačka komercijalna agencija traži proizvode za automobilsku industriju
POD Referenca BRDE20190529001
Sažetak Njemačka kompanija koja djeluje kao komercijalna agencija nudi ugovore dobavljačima automobilske industrije. Proizvodi od interesa uključuju unutarnje i vanjske dijelove, kao i elektroničke komponente. Njemačka kompanija  ima dugogodišnje iskustvo i dobro je pozicionirana na automobilskom tržištu. Modularni paketi podrške u okviru komercijalnog  ugovora se dizajniraju prema zahtjevima partnera.
 
Objavljeno: 29.05.2019.
Traje do: 29.05.2020.
Naslov Katarski proizvođač namještaja sa izrazitim spojem modernog i orijentalnog dizajna namještaja i dodataka traži dobavljače.
POD Referenca BRQA20190513001
Sažetak Katarski proizvođač jedinstvenog  modernog  i orijentalnog namještaja i dodataka od autentičnih prirodnih materijala traži dobavljače masivnog drveta, MDF ploča, šarki i pribora za stolariju u okviru ugovora s dobavljačima.
 
Objavljeno: 07.05.2019.
Traje do: 07.05.2020.
Naslov Rumunska kompanija specijalizirana za sisteme pomičnih/uvlačivih pergola i proizvoda za unutrašnju i vanjsku upotrebu traži proizvođače  ili distributere.
POD Referenca BRRO20190401001
Sažetak Rumunska kompanija  iz Transilvanije uvozi, projektira i instalira razne vrste uvlačivih pergola, staklenih kućišta, termički obrađenih ili WPC drvenih podova, namještaj za terase, Zip zaslon sisteme zatamnjenja  itd. za stambene i nestambene zgrade. Spremni za proširenje portfolia svojih partnera, rumunska kompanija traži nove međunarodne proizvođače ili distributere gore navedenih proizvoda.
 
 
Objavljeno: 06.05.2019.
Traje do: 06.05.2020.
Naslov Francuski proizvođač parketa traži vatrootpornu obradu drveta
POD Referenca BRFR20190502001
Sažetak Francusko MSP-e – proizvođač parketa (drveni pod) traži protupožarno ili vatrootporno rješenje- otopinu koja se može primijeniti tokom procesa industrijske proizvodnje na drvetu. Otopina mora biti u potpunosti razvijena i dostupna na tržištu jer se traži ugovor sa dobavljačem.
 
Objavljeno: 24.05.2019.
Traje do: 24.05.2020.
Naslov Rumunska kompanija specijalizirana za maloprodaju knjiga, poklon-proizvoda i uredskog materijala traži inostrane dobavljače.
POD Referenca BRRO20190226001
Sažetak Rumunska kompanija specijalizirana za maloprodaju, distribuciju i uvoz proizvoda, uključujući školske i uredske potrepštine, pribor za pisanje i obrazovne predmete, igračke, poklon kutije za čaj, traži inostrane dobavljače (proizvođače i distributere) takve vrste proizvoda. Ponuda uključuje i luksuzne proizvode i poklon setove za posebne prigode. Ciljana vrsta saradnje je ugovor o distribucijskim uslugama.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno