Info

Edin Džeko i Telemach promoviraju projekte koji za cilj imaju dobrobit djece

Kompanija Telemach i najbolji bh. nogometaš Edin Džeko od danas su ozvaničili saradnju kako na promotivnim kampanjama tako i u društveno-odgovornim projektima.
Tokom narednih dvanaest mjeseci Edin Džeko i Telemach će pored vrhunskih telekomunikacijskih usluga promovirati i projekte koji će u fokusu imati dobrobit djece. Na početku ove saradnje kapiten naše nogometne reprezentacije pojavit će se u glavnoj ulozi promotivnog spota u Telemach kampanji za najbrži internet u Bosni i Hercegovini.

“Saradnja sa Edinom Džekom je strateško opredjeljenje kompanije Telemach da kao domaća kompanija, svoje promotivne ali i društveno-odgovorne aktivnosti poveže sa miljenikom bh. javnosti,čovjekom koji svojim sportskim potezima, ali i onim van terena dokazuje ne samo da je vrhunski sportista nego i uzor novim generacijama”, izjavio je Admir Drinić, generalni direktor Telemacha u BiH.

Inače, ova kompanija će sve društveno-odgovorne projekte u budućnosti realizirati kroz nedavno osnovanu Fondaciju Telemach.

“Zadovoljstvo mi je što sarađujem sa kompanijom koja pored toga što pruža vrhunske usluge svojim korisnicima ujedno i brine i o onima kojima je u Bosni i Hercegovini pomoć najpotrebnija, a to su prije svih djeca o kojima nikad ne možemo brinuti dovoljno”, izjavio je Edin Džeko povodom ove saradnje i dodao da ga raduje da je u Telemachu našao pravog partnera za realizaciju svojih društveno-odgovornih aktivnosti od kojih će prvi takav zajednički projekat biti u vezi sa Roditeljskom kućom u Sarajevu u junu ove godine.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem