Zabava

Edicija 365 PRIČA ZA LAKU NOĆ – bajke za mart – na kioscima

Edicija 365 PRIČA ZA LAKU NOĆ – bajke za mart – na kioscima – Sa radošću vam predstavljamo novu kolekciju Disneyevih knjiga 365 PRIČA ZA LAKU NOĆ! Edicija se sastoji od dvanaest knjiga nazvanih po mjesecima i donosi priču za svaki dan u godini, sa predivnim bajkama i dobro poznatim Disneyevim junacima.

Posebno osmišljene za čitanje pred spavanje, ove petominutne priče će vas zabaviti, poučiti, nasmijati, kao i obilježiti posebne datume u godini. Kolekcija od dvanaest knjiga u tvrdom povezu izlazit će svakog petka na kioscima, na latiničnom i ćiriličnom izdanju.

Knjige koje ste propustili na kioscima, možete poručiti telefonskim putem na broj: +387 32 244 744 ili na www.tropik.ba.

U trećoj knjizi, bajke za mart, upoznajte Nemovo tajanstveno skrovište, posjetite Pariz sa Mačkama iz visokog društva, sa Petrom Panom pronađiteizgubljenu sjenu, zapjevajte sa Malom Sirenom i dočekajte proljeće sa Bambijem, Winnie Poohom i drugim Disneyevim likovima.

Treća knjiga, “Bajke za mart”, izlazi 14.10. po cijeni od 7,90 KM.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem