Biznis

Ecos: Opremite kupaonicu ovaj mjesec

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OPREMITE KUPAONICU OVAJ MJESEC – Ako ste od onih koji su ovo proljeće odlučili krenuti u uređenje, gradnju ili adaptaciju kupaonice, savjetujemo vam da posjetite salon kupaonica Ecos u Vitezu jer su cijene na kompletan asortiman vodomaterijala ovaj mjesec snižene za 12%.  Na prostoru od 1500m2 izložene su kade, tuš kabine, baterije, sanitarije, kupaonski namještaj, keramičke pločice i kupaonska galanterija pa ćete u velikom izboru sigurno pronaći upravo ono što ste oduvijek željeli.

Pored toga, stručno osoblje Ecosa može vam i nacrtati buduću kupaonicu u programu za 3d vizualizaciju. Predlažemo vam da ne čekate ni trenutka jer je do isteka akcije ostalo još samo nekoliko dana. Poznati svjetski brendovi iz svijeta kupaonica kao što su: Ideal standard, Hansgrohe, Unitas, Kolo, Keramag, Framini, Wenko, Kludi sniženi su 12%, a sve prvoklasne keramičke pločice snižene su i do 50%.

Radno vrijeme salona je od 8.00 do 19.00 svakim radnim danom (osim subotom kad je salon otvoren do 18.00 sati.) Dostava je besplatna za područje srednje Bosne i grada Zenice. Za one koji ne znaju, Ecos se nalazi u Poslovnom centru 96 u Vitezu.

Ecos akcija

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno