Info

E grupa i Input održali treninge iz oblasti marketinga i IT

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje za unapređenje životne sredine E grupa i Centar za mlade Input organizovali su treninge iz oblasti marketinga i IT u aprilu i maju 2020. godine. Treninzi su bili organizovani online zbog situacije vezane za korona virus, usljed zabrane javnog okupljanja. Učesnici su bili podijeljeni u dvije grupe kao i na treningu koji je organizovan u februaru. Učesnici su kroz organizovane treninge imali priliku da se upoznaju sa osnovama marketinga, analizom tržišta, kao i sa web dizajnom i kreiranjem web prezentacija. Također su imali priliku da nauče zašto je web stranica bitna za biznis ali i koja je ustvari njena uloga u svijetu poduzetništva. Treninzi su se sastojali od teoretskog i praktičnog dijela.

Učesnici su pohvalili trening i istakli kako su im bili veoma zanimljivi i i istakli kako će im u budućnosti znatno pomoći jer mnogi od njih planiraju da pokrenu vlastiti biznis. Na treninzima je prisustvovala predstavnica našeg nacionalnog koordinatora, Instituta za razvoj mladih KULT, gospođica Ada Hamidović koja je također pohvalila trening.

U narednom periodu planiran je još jedan trening, i to iz oblasti fotografije koji će biti organizovan u mjesecu maju 2020. godine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno