Nogomet

Džafić stigao u Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ofanzivni veznjak i napadač Ahmed Džafić (22), koji je porijeklom iz Kalesije, ali je rođen u njemačkom Štutgartu, stigao je u zenički Čelik. Džafić je i prije dvije godine okušao sreću u Premijer ligi BiH, kada je odigrao samo jedan meč za gradačačku Zvijezdu i postigao gol u porazu u Travniku.

Nastupao je za njemačke regionalligaše, a posljednji klub za koji je bio registrovan je hrvatski drugoligaš Hrvatski Dragovoljac.

Nekoliko igrača iz nižerazrednih klubova: Nermin Šišić, Ahmed Aščerić, Samir Skomorac, Edib Sikira, Aldin Pašalić i Erol Merzić, stiglo je još prošle sedmice na probu, ali će njihova sudbina biti poznata tek nakon što zenički klub dobije stalnog trenera.

Treninge vodi Elvedin Beganović, a klub se nada da će Izvršni odbor NS BiH u četvrtak promijeniti odluku Odbora za hitnost i dozvoliti Darku Nestoroviću da uporedo s U-21 reprezentacijom vodi i Čelik.

(Avaz.ba)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno