Zabava

Dwayne Johnson u filmu „Neboder“ u BiH kinima od 12.jula

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Akcioni triler sa slavnim Dwayne Johnsonom u glavnoj ulozi, „NEBODER“ (SKYSCRAPER) od 12.jula 2018. godine možete pogledati u BiH kinima.
Planetarna zvijezda, Dwayne Johnson, glavni je glumac u uzbudljivom i napetom akcionom trileru NEBODER. Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran, Sawyer, sada radi kao obezbjeđenje visokih zgrada. Na svom zadatku u Kini otkrit će da najviša i najbezbjednija zgrada na svijetu završava u plamenu. Dok čovjek za kojim se traga bježi, Sawyer će morati da pronađe odgovorne za požar i spasi svoju porodicu, zarobljenu u neboderu.

NEBODER (SKYSCRAPER)

U kinima od 12. jula 2018.

Režija: Rawson Marshall Thurber

Uloge: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller, Chin Han

Scenario: Rawson Marshall Thurber

Žanr: akcija, triler

Studio: Universal

Svjetska filmska zvijezda, Dwayne Johnson predvodi ekipu filma „Neboder“ tumačeći lik bivšeg FBI operativca za spašavanje talaca i ratnog veterana Willa Forda, koji se sada bavi procjenom bezbjednosti nebodera. Na zadatku u Kini zatiče se u najvećoj, najsigurnijoj zgradi na svijetu koja je iznenenada u plamenu, a on je okrivljen za to. Kao bjegunac za kim se traga, Will mora da pronađe odgovorne, skine krivicu sa svog imena i da pokuša da spasi svoju porodicu koja je zarobljena u zgradi iznad spratova koji su u plamenu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno