Ostali sportovi

Dvostruka pobjeda zeničkih odbojkašica OK BLOCK OUT u pionirskoj i kadetskoj kategoriji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripremali, dogovarali se i uigravali. Osjetili smo da možemo do samog kraja, te smo hrabro, pametno i odlučno krenuli po ono što nam pripada. Pristup, motiv, predanost i požrtvovanost na svakom treningu doveli su nas do dvostruke pobjede protiv OK “MAGLAJ” Maglaj u pionirskoj i kadetskoj kategoriji.

Prije početka  utakmice sve je bilo spremno za veliko slavlje. Ostalo je još samo da na terenu dokažemo da smo bolja ekipa. Režirali smo uvjerljive pobjedje od 2-0 u u pionirskoj i kadetskoj kategoriji, te u prepunoj dvorani Prve Gimnazije preko 200 gledalaca dokazali da trud, rad i zalaganje daje rezultat, rekao nam je Haris Hasanica, trener omladinskih selekcija OK BLOCK OUT Zenica.

Naše zeničke odbojkašice sada očekuju novi izazovi. Ovim putem čestitam odbojkaškom klubu “MAGLAJ” Maglaj na fer i korektnoj igri rekao nam je Hasanica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno