Ljudi

Dvojica Zeničana treneri na akademiji u Banjaluci

Vrškić i Vukalović
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvojica Zeničana treneri na akademiji u Banjaluci – Od 12. do 15. maja u Banjaluci će se održati „Soft skills Academy“ u organizaciji EESTEC lokalnog tima Banja Luka.  Akademija je namjenjena studentima Univerziteta u Banjaluci, a posebno studentima završnih godina.

Ove godine će, pored ostalih trenera, na akademiji predavati i dvojica Zeničana: Aldin Vrškić i Goran Vukalović koji su treneri od 2012, odnosno 2014. godine. Pored redovnih treninga u Bosni i Hercegovini i regionu, njih dvojica su treninge vodili i u drugim zemljama poput Španije, Švicarske i Njemačke. Njih dvojica će održati treninge na temu timskog rada i konstruktivne kritike.

Soft Skills Academy је besplatan seminar koji pruža priliku za 40 studenata svih fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci da tokom 3 dana intenzivnih treninga rade na razvoju ličnih i profesionalnih vještina, neophodnih za uspješnu karijeru I isticanje na tržištu rada. Pored Banja Luke, SSA se realizuje I u drugim gradovima u kojim djeluje studentska organizacija EESTEC.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno