Zločini

Dvojica povrijeđenih u tuči na Kamberovića polju, među akterima i maloljetnik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvije osobe zadobile su tjelesne povrede u tuči pet osoba koja se dogodila sinoć oko 22,50 na Kamberovića polju, nedaleko od Turske česme i obližnjeg dječijeg igrališta, rekao je za Zenicablog portparol Uprave policije MUP-a ZDK Elvedin Fišek.

U tuči, prema podacima iz Kantonalne bolnice Zenica, jedna osoba je zadobila teške, a druga lake ozljede, a iz policije nisu precizirali identitet povrijeđenih osoba.

U tuči su učestvovali, s jedne strane maloljetni E. T. (17), H. O. (18) i E. D. (25), a sa druge strane K. I. (19) i E. Š. (21), svi iz Zenice. Ubrzo nakon tuče na samoj lokaciji je obavljen uviđaj, a bili su vidljivi tragovi krvi i razbacanih ličnih stvari.

Policija je identificirala sve aktere, roditelji maloljetnog su obavješteni, a a H. O. i E. D. privedeni u policijsku stanicu. “Druga strana”, odnosno K. I. i E. Š. su hospitalizirani i kod njih su ljekari utvrdili povrede.

Policija je sinoć obavila uviđaj na mjestu tuče, izuzeti su dokazi i saslušani svi akteri.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno