Zločini

Dvojica maloljetnika napali 27-godišnju Zeničanku, spasili je ukućani

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvojica maloljetnika napali 27-godišnju Zeničanku, spasili je ukućani  – Maloljetni T. i M. Č. napali su i povrijedili sinoć u Babićima / Orahovica 27-godišnju Zeničanku Eminu P. Ona se vraćala kući sa posla kad su je, nedaleko od kuće napala dvojica maloljetnika, oborivši je u snijeg i pokušavši je ugušiti. Na sreću, Emina je uspjela da vriskom dozove svoje ukućane, nakon čijeg izlaska iz kuće napadači su se dali u bijeg.

Prema podacima iz Policijske stanice Nemila PU Zenica, napad se dogodio oko 20,50 sati, a krivično djelo nasilničko ponašanje počinila su pomenuta dvojica maloljetnika.

-Daljnji rad na dokumentovanju izvršenog krivičnog djela i procesuiranju izvršilaca istog poduzimaju službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, rečeno je u policiji.

-Otac je uspio sustići jednog od napadača, koji je policiji rekao ko je bio sa njim. Porodici još nije poznat motiv za napad, ali kako nam je rečeno, napadači su priznali policiji da su Eminu pratili izvjesno vrijeme, kažu u porodici. Nakon napada Eminu P. je prebačena u Hitnu pomoć, gdje su konstatovane lake povrede, nakon čega je otpuštena na kućno liječenje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno