Nesreće

Dvije teške nesreće na M17

Nesreća na M17 u Žepču
Nesreća na M17 u Žepču foto: Zepce.ba
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvije nesreće su se dogodile u poslijepodnevnim i večernjim satima na magistralnom putu M17. U nesrećema je jedna osoba poginula, a druga zadobila teške povrede.

Prva nesreća,  na magistralnom putu M17, dogodila se na pješačkom prijelazu opšeničke raskrsnice, u Žepču, oko 15,00 sati. U njoj je smrtno stradao pješak.

Pješaka je udario kamion marke MAN kojim je upravljao S.H. iz Prozor-Rame, koji se zadržao na licu mjesta. poginuli muškarac je identifikovan kao D.B. iz Žepča (42), javio je portal Zepce.ba.

Iza 18 sati, na području Janjića, dogodila se nova saobraćajna nesreća, u kojoj je teško povrijeđena jedna osoba. Kako saznajemo, na ovom lokalitetu je pješaka udario putnički automobil. Ekipa MUP-a ZDK je obavila uviđaj, a povrijeđeni je prebačen u Kantonalnu bolnica Zenica. Prema prvim informacijama osoba nije u životnoj opasnosti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno