Nesreće

Dvije osobe povrijeđene u sudaru Kadeta i Golfa

Udes u Aleji šehida
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvije osobe povrijeđene u sudaru Kadeta i Golfa – Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se oko 23 sata dogodila u Aleji šehida, na dijelu između kafea Verdy i Arene. Prema prvim informacijama sa lica mjesta, povrijeđeni u sudaru automobila nisu životno ugroženi.

Sudarili su se “golf II”  registarskih oznaka M84-K-086 i “kadet” (J18-M-104). Pričinjena je i znatna šteta na vozilima.

Više podataka biće poznato naknadno, jer su povrijeđene osobe prebačene u Kantonalnu bolnicu Zenica. Jedan od povrijeđenih N.K. je zadobio lake tjelesne ozljede, te je nešto prije ponoći otpušten iz KBZ, dok se za drugu osobu još uvijek očekivalo da ljekari potvrde stepen povreda, te da li će biti zadržan u KBZ ili otpušten.

U ovim trenucima (23.10 h, subota) na snazi je potpuna obustava saobraćaja na ovoj saobraćajnici, pa se vozačima savjetuje da iz pravca Crkvica ka centru grada koriste drugi pravac, preko Drvenog mosta.

Stanje na ovom dijelu saobraćajnice djelimično možete pratiti uživo na LINKU kamere Aleja šehida-Arena-Zenica.tv.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno