Ostali sportovi

Dvije bronze za članove Taekwondo kluba Zenica na Balkanskom prvenstvu u Albaniji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvije bronze za članove Taekwondo kluba Zenica na Balkanskom prvenstvu u Albaniji- Protekli vikend u Albaniji je održano Balkansko prvenstvo u taekwondou.

U dosta jakoj konkurenciji gdje su bili najboljih takmičara iz devet balkanskih država, takmičari našeg kluba osvojili su dvije bronzane medalje.

🥉🥉ARDUANA SPAHIĆ I ASIJA SPAHIĆ🥉🥉 osvojile su bronzane medalje, ostvarile izuzetan rezultat te im ovom prilikom čestitamo.

Osim njih također nastup na ovom prvenstvu imali su i sljedeći takmičari: Ajnur Dizdarević, Uma Salkić, Merjem Dzambo, Vedad Šehić i Emir Dizdarević.

Malo nam je nedostajalo sportske sreće ali nećemo se žaliti. U jedno smo sigurni, a to je da su odradili izuzetno dobre i kvalitetne borbe, pokazali da su konkurentni među najboljim borcima i sigurni smo da će kroz kratko vrijeme doći i rezultat.

Također reprezentacija Bosne i Hercegovine je ostvarila izuzetno dobar rezultat osvojivši pehar zlatni🏆 za prvo ekipno mjesto te ovom prilikom čestitamo svim takmičarima i trenerima, a također i taekwondo savezu BiH na organizaciji odlaska na ovo prvenstvo.

Taekwondo klub Zenica

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno