Ostali sportovi

Dva turnira za mlade iz Ragbi kluba Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Dva turnira za mlade iz Ragbi kluba Čelik – Mladi ragbijaši učesnici Ragbi škole Ragbi kluba Čelik proteklog vikenda učestvovali su na dva turnira. Selekcija U14 učestvovala je na Otvorenom turniru Grada Zagreba koji se održao 12.10.2019. na kojem su učestvovale ekipe Ragbi klub Sisak, Ragbi klub Mladost i Ragbi klub Rijeka i Ragbi klub Zagreb.
U ovom popularnom takmičenju u ragbiju 7, koji predstavlja olimpijski sport naša selekcija ostvarila je prvo mjesto u svojoj kategoriji.
Selekcije U6, U8, U10 i u12 učestvovale su na 3. Memorijalnom turniru “Mihovil Rađa” koji se održao 13.10.2019. godine u Splitu na kojem su pored ekipa Čelika učestvovale ekipe iz Makarske, Dubrovnika, Sinja, Splita kao i Italije. Na ovome turniru naše selekcije su ostvarile izuzetno visoki plasman i svojim znanjem pokazala da ragbi ima svijetlu budućnost u Zenici a tako i u samoj BIH.
Čestitke našim mladim ragbijašima na zalaganju i trudu kao i uspijehu koji postaju sve veći iz dana u dan.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno