Zabava

Dva nova filma od četvrtka u kinu: krimi biografsko djelo “Voljeni Pablo” i komedija “Ti loviš”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dva nova filma od četvrtka u kinu: krimi biografsko djelo “Voljeni Pablo” i komedija “Ti loviš” – Javier Bardem i Penelope Cruz u nevjerovatnom krimi biografskom djelu “VOLJENI PABLO” i komedija koja će vas nasmijati do suza “TI LOVIŠ” od 28. juna na programu Multiplexa Ekran.

VOLJENI PABLO

 Najnovije djelo nagrađivanog redatelja Fernanda Leóna de Aranoe „Loving Pablo“, u kojem Javier Bardem portretira narkobosa Pabla Escobara, dok mu je partnerica njegova supruga Penelope Cruz. Ekranizacija bestsellera „Loving Pablo, Hating Escobar“ prati priču iz memoara Virginije Vallejo, novinarke koja se zaljubila u zloglasnog Pabla dok je bio na čelu Medellinskog kartela.

Termini prikazivanja svaki dan od: 20:15 sati

Trailer filma “Voljeni Pablo” možete pogledati na linku:

 TI LOVIŠ

Komedija temeljena na istinitoj priči objavljenoj u dnevnim novinama The Wall Street Journal. Svakog mjeseca u godini, petero prijatelja koji se vole natjecati, igraju Tag od prvog razreda škole – riskirajući posao i vlastite odnose. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze…i spreman je.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:30 i 20:30 sati

 Trailer filma “Ti loviš” možete pogledati na linku:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno