Zabava

Dva nova filma na programu Multiplex Ekran Zenica od 23. augusta

Dva nova filma na programu Multiplex Ekran Zenica od 23. augusta – Naučno fantastični triler sa Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi “MEG: PREDATOR IZ DUBINA” i urnebesna komedija koja će vas nasmijati do suza “ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO” od 23. augusta na program Multplexa Ekran Zenica

MEG: PREDATOR IZ DUBINA

SF akcijski triler snimljen po knjizi Stevea Altensa „Meg“, a glavnu je ulogu preuzeo nezamjenjivi Jason Statham uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing i Ruby Rose. Kada se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:30 i 20:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 
16:30, 18:30 i 20:30 sati

Trailer filma “Meg: Predator iz dubina” možete pogledati na linku:

ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO

Mila Kunis i Kate Mckinnon zajedno u urnebesnoj komediji Špijun koji me napucao. Iznenadni događaji ubacit će dvije mlade dame u neočekivanu svjetsku zavjeru. Pamet jedne i nevjerojatna spretnost druge zasigurno će objema pomoći da završe misiju. Audrey (Mila Kunis) i Morgan (Kate McKinnon), dvije tridesetogodišnjakinje iz Los Angelesa, nađu se upletene u neočekivanu svjetsku zavjeru, kada se Audreyin bivši dečko pojavi u njihovom stanu s opasnim ubojicama za petama. Njih dvije odmah krenu u akciju, bježeći preko Europe sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas svijeta.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00 i 20:15 sati

Trailer filma “Špijun koji me napucao” možete pogledati na linku:

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem