Nogomet

Dva kluba iz ZDK u Premijer ligi BIH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BH Telekom Premijer liga BiH. Žrijeb parova za narednu sezonu u petak. ZE-DO kanton sa dva predstavnika u Premijer ligi. U petak 10.jula biće obavljen žrijeb parova BH Telecom Premijer lige BiH (seniori) za takmičarsku sezonu 2015/2016.. Žrijebanje će biti obavljeno u hotelu „Park“ u Vogošći u 10 sati..

U narednoj sezoni Premijer lige BiH Zeničko – dobojski kanton će imati dva predstavnika i to zenički NK Čelik i novog Premijerligaša, FK Mladost iz Doboja kod Kaknja. Osim žrijeba biće održan sastanak sa predstavnicima klubova gdje će premijerligašima biti predstavljen Ugovor o sponzorstvu lige, kao i Propozicije o takmičenju BHT PL BiH i Kup-a BiH – sezona 2015/2016. Kao što smo ranije objavili na kraju naredne sezone iz lige ispada 6 klubova, što znači da će u sezoni 2016/2017. BH Telekom Premijer liga BiH brojati 12 klubova.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno