Košarka

Dva igrača KK Kengur u pionirskoj reprezentaciji BiH!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dva igrača KK Kengur u pionirskoj reprezentaciji BiH!- Prošlog vikenda održan je kontrolni trening U-14 reprezentacije BiH u organizaciji KS BiH a koji je vodio selektor Adnan Hodžić i pomoćnik Eldar Kavgić.

Nakon treninga na kojem su prisustvovali najtalentovaniji dječaci rođeni 2008. i mlađe, selektirana je ekipa i formiran uži spisak na kojem su se našla tri igrača iz Zenice i to Kenan Alispahić i Vedran Pojskić (KK Kengur Zenica) i Danis Durmić (OKK Abeceda Zenica).

“Ovo je veliko priznanje za naš klub i ova dva mlada i veoma talentovana momka. Vrijedi napomenuti da je ova selekcija U-14, mahom dječaci rođeni 2008. godine, dok su i Alispahić i Pojskić rođeni 2009. godine i naredne godine mogu predstavljati okosnicu ovog tima” izjavio je Enver Jahić predsjednik KK Kengur Zenica.

Ova selekcija je sastavljena da bi nastupala na Međunarodnom turniru u Jajcu koji se igra od 15. do 20. februara.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno