Zločini

Dva i po sata nakon pucnjave: U KBZ preminuo teško ranjeni Jasmin Husagić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tridesetosmogodišnji Zeničanin Jasmin Husagić, koji je u nedjelju uvečer teško ranjen u upotrebi vatrenog oružja u zeničkom naselju Jalija, preminuo je od zadobijenih povreda u Kantonalnoj bolnici Zenica oko 23 sata.

Nakon pucnjave koja se dogodila u zeničkom naselju Jalija oko 20:30 jedna osoba je prevezena na Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica gdje su joj ustanovljene teške tjelesne povrede. Uz sve napore ljekara, Zeničanin koji je povrijeđen u pucnjavi preminuo je nešto prije 23 sata, potvrđeno je. Zenicablog saznaje da se radi o Jasminu Husagiću, rođenom 1982. godine u Zenici.

Prema informcijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona sve raspoložive policijske snage se nalaze na terenu te tragaju za osobom ili osobama koje su pucale u Husagića.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno