Zabava

Đurologija 24. aprila u BNP Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Đurologija 24. aprila u BNP Zenica – Autorski hit Branka Đurića Đure, “Đurologija”, trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire.

Naime, “Đurologiju” je u godinu dana otkako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo više od 60.000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju, Austriju, Njemačku, Holandiju, Švicarsku.

U svim gradovima u kojima je predstavljena, “Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

U prodaji su ulaznice za “Đurologiju” po cijeni od 20 KM za sve gradove i moći će se kupiti na blagajnama dvorana i sistemu kupikartu.ba.

Raspored:

20.4. Bugojno (Pozorišna dvorana)
22.4. Gračanica (BKC)
23.4. Brčko (Dom kulture)
24.4. Zenica (BNP)
25.4. Travnik (Dom vojske BiH)
26. 4. Mostar (Dom H.S. Kosača)
28.4. Sarajevo (BKC)

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno