Info

Dugoročna prognoza: Stiže promjena vremena i osjetniji pad temperatura

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dugoročna prognoza: Stiže promjena vremena i osjetniji pad temperatura  – U periodu od 1. do 7. februara prevladavat će stabilno vrijeme, a povremene i slabe padavine moguće su u ponedjeljak i utorak u Hercegovini i centralnim predjelima Bosne. Od 8. do 16. februara prognozira se nestabilno vrijeme praćeno padavinama širom zemlje.

Do 10. februara bit će toplije od uobičajenog za ovaj period godine. Prognozirane jutarnje temperature u Bosni između 1 i 6 u Hercegovini još toplije između 3 i 8°C. Danju, temperature ujednačene u Bosni i Hercegovini, a očekivane vrijednosti kretat će se od 8 do 13°C.

Promjena temperaturnog režima i osjetniji pad temperatura zraka očekuje se od 11. februara. Vrijednosti minimalnih temperatura u Bosni kretat će se od -8 do -3, u Hercegovini od -2 do 3 °C. Maksimalne temperature zraka u Bosni između -3 i 2, te od 0 do 5 °C u Hercegovini.

Autor: N1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno