Zabava

Dugoočekivana avantura „Kralj lavova“ novi film na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica

Dugoočekivana avantura „Kralj lavova“ novi film na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica – Filmski bogato ljeto se nastavlja u Multiplexu „Ekran“ Zenica, pa će publika u novoj filmskoj sedmici imati priliku pogledati dugoočekivanu porodičnu avanturu „Kralj lavova“ u režiji Jona Favreaua.

U afričkoj savani na svijet dolazi novorođeni lavić Simba, koji idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja i ima druge planove. Borba za Kamen Ponosa opustošena je izdajom i tragedijom što na kraju rezultira Simbinim izgnanstvom.

Uz pomoć veselih i znatiželjnih prijatelja, Simba prisilno odrasta te uzima ono što mu s pravom pripada. Ovu zanimljivu avanturu publika će gledati u terminima od 18:00 i 20:30 sati, dok će za vikend film igrati u četiri termina.

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2XUbyqy, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem