Zenica

DUFF – Dežurna neugledna drugarica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U kinima od 2. aprila 2015.
Režija: Ari Sandel
Scenario: Josh Cagan, Kody Keplinger
Uloge: Allison Janney, Romany Malco, Mae Whitman, Ken Jeong, Bianca Santos, Robbie Amell, Bella Thorne, Skyler Samuels, Nick Eversman
Žanr: Komedija

Sadržaj: Bjanka (Me Vitmen) je zadovoljna srednjoškolka čiji se svijet raspada kada sazna da je drugi učenici zovu DAF (Duff) ili »Dežurna neugledna drugarica) u poređenju s njenim ljepšim, popularnijim kolegicama (Skajler Semjuels i Bjanka Santos). Uprkos upozorenju njenog omiljenog profesora (Ken Džang), ona zanemaruje to što je zaljubljena u Tobija (Nik Eversman) i angažuje Veslija (Robi Amel), prepredenog, ali šarmantnog sportistu, da joj pomogne da preobrazi sebe. Kako bi svoju posljednu školsku godinu spasila od potpune propasti, Bjanka mora da nađe samopouzdanja i zauzda okrutnu školsku zlicu Medison (Bela Torn) i da sve podsjeti da su ljudi, bez obzira kako izgledaju ili se ponašaju, uvek nečiji »dežurni neugledni drugari«.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno