Info

Druženje učenika osnovnih škola sa štićenicima “Dom i porodica”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Druženje učenika osnovnih škola sa štićenicima “Dom i porodica” – Dana 20.11.2018. godine, upriličeno je treće po redu druženje učenika osnovnih škola sa štićenicima JU “Dom i porodica” u Zenici u organizaciji Odjela za brak, porodicu i ženski aktivizam MIZ Zenica i Aktiva nastavnika islamske vjeronauke.

U sklopu ovog druženja vjeroučiteljice Safija Ibrahimagić i Zahira Šarić održale su kratko predavanje o praktičnoj primjeni islamskog pozdrava – selama ,a nakon toga učenici OŠ”Meša Selimović” izveli su kratki program.

Posebno oduševljenje prisutnih izazvala je dramska predstava “Sultanov san o Bosni”. Tom prilikom učenici su sa svojim nastavnicima islamske vjeronauke svojim drugarima iz Doma uručili 100 poklon paketića na čemu im se posebno zahvaljujemo. Druženje je svojim prisustvom uveličao i direktor pomenute škole gdin. Amir Zukić.

Pašalić Ilma

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno