Zenica

Druženje sa štićenicima JU “Dom porodica”

Druženje sa štićenicima JU “Dom porodica” – U četvrtak, 1.11.2018. god. Odjel za brak, porodicu i ženski aktivizam pri MIZ Zenica u koordinaciji sa Aktivom nastavnika islamske vjeronauke upriličio je druzenje učenika OŠ “Mak Dizdar” Zenica sa štićenicima JU “Dom i porodica” Zenica.

Ovom prilikom štićenike su posjetili i izaslanik glavnog imama MIZ Zenica hafiz Enes ef. Beganović i koordinatorica ženskog aktivizma pri MIZ Zenica prof. islamske vjeronauke Zahira Šarić.

U sklopu ove posjete prisutni su upoznati sa predviđenim aktivnostima i ciljevima ovih druženja. Svaki mjesec štićenici će biti u prilici da se upoznaju sa vršnjacima iz druge osnovne škole, a za to vrijeme učenici u svojim školama provode humanitarnu akciju pod nazivom “Slatkiš za svako dijete “, pripremaju edukativno- zabavni program, pakuju paketiće i praktično primjenjuju stečeno znanje.

Ovim putem zahvaljujemo se učenicima OŠ “Mak Dizdar” i njihovim nastavnicama islamske vjeronauke koji su uspješno realizovali ovu aktivnost i u duhu Poslanikovih, a.s., riječi uspjeli izmamiti osmjeh i obradovati one kojima je to najpotrebnije.

mizzenica.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem